Vacature conciërge, basisschool De Vrijheit, 

in Wijk aan zee

8 uur (0,2 fte) per week, met ingang van 1 januari 2023

 

Ben jij de vriendelijke conciërge die het heerlijk vindt om een dag in de week als technische dienst voor ons team en onze school klaar te staan? Reageer dan nu!

De Vrijheit

De Vrijheit is een kleine basisschool in Wijk aan Zee. Wij zetten ons in voor eigentijds basisonderwijs voor ieder kind en willen dat onze leerlingen zich in een veilige, inspirerende omgeving optimaal kunnen ontwikkelen. We geven de kinderen een stevige basis mee, met aandacht voor de basisvakken én hun persoonlijke ontwikkeling. Een (onderwijs)aanbod waarmee ze vol vertrouwen verder kunnen. 

Neem gerust een kijkje: https://youtu.be/i9dskKs6voc 

Wie zoeken wij?

Als conciërge bij De Vrijheit ben je onderdeel van ons team en onze school. Met de uitvoering van jouw taken ontzorg je ons enorm in het dagelijks, klein technisch onderhoud. 

Je bent een handige duizendpoot die er plezier in heeft om elke dag goed te zorgen voor onze school en ons team. Jij ziet wat nodig is binnen onze school, je houdt van een opgeruimde omgeving en bent in staat om kleine technische onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit te voeren; soms pak je het zelf aan, een andere keer regel jij de juiste persoon voor de klus. 

Wat ga je doen?

De conciërge heeft als belangrijkste taken het beheer van en de zorg voor het schoolgebouw. De conciërge heeft net als de leerkrachten een voorbeeldfunctie voor leerlingen. Je verleent technische en ondersteunende diensten. Je werkt zelfstandig onder leiding van de directie op basis van vaste werkafspraken. Je ziet toe op een opgeruimde en veilige omgeving (het schoolgebouw en het buitenterrein) en je bent bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs. 

Wat bieden wij? 

Je maakt onderdeel uit van een enthousiast en betrokken team in een gezellige werkomgeving;

8 uur in de week (0,2 fte); Inschaling op basis van schaal 4 conform de cao en goede secundaire voorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8%;  

Een werkplek waar je werk gewaardeerd wordt!

Interesse? 

Ben je nieuwsgierig of heb je nog vragen? Neem dan contact op met de directie van de Vrijheit: Rosalie Rouwendaal via 0251 374443 of info@devrijheit.nl

Wij zien reacties graag verschijnen! Solliciteer door je cv met motivatiebrief te mailen naar: hr@fedra.nl

 

Reageren vóór 5 december a.s., de gesprekken zullen plaatsvinden op 7 december 2022.