Vacature conciërge Kindcentrum De Sleutelbloem

16 tot 24 uur per week, per ingang van 1 augustus 2022

De Sleutelbloem
Kindcentrum de Sleutelbloem is een school van Stichting Fedra, gelegen naast park Overbos in Beverwijk. De Sleutelbloem is een basisschool met ca. 280 leerlingen en 37 personeelsleden. De Sleutelbloem werkt met onderwijsteams, die gevormd worden door leerkrachten, leraarondersteuners, onderwijsassistenten en studenten samen. De leerlingen werken en leren in een onderwijsteam, waar zij onderwijs volgen dat past bij hun niveau en/of interesses. Naast de onderwijsteams werken er twee directeuren, een zorgcoördinator en een secretaresse. Ook wordt er nauw samengewerkt met de partners van het Kindcentrum.

Wat zoeken wij
Je bent een handige duizendpoot, met als belangrijkste taak het zorgdragen voor het schoolgebouw en het schoolplein. Als conciërge op De Sleutelbloem ben je onderdeel van het team en ben je goed in samenwerken met collega's. Je bent gemakkelijk benaderbaar en denkt in mogelijkheden en oplossingen. De conciërge heeft net als de leerkrachten een voorbeeldfunctie voor leerlingen. Je verleent in je werkzaamheden technische en ondersteunende diensten, om het alledaagse werk voor de collega's te verlichten. Je werkt zelfstandig op basis van vertrouwen, onder leiding van de directie en secretaresse.

Overige criteria
· Je hebt bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie;
· Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
· Je bent BHV'er of bereid om deze training te volgen;
· Je beschikt over technische vaardigheden;
· Je beschikt over een rijbewijs (en bij voorkeur een auto).

Wat bieden wij
·Een enthousiast en betrokken team dat sterk is in verbondenheid, samenwerken en communicatie;
· Verdeling van uren over de dagen in overleg;
· Inschaling op basis van schaal 4 conform de cao en eindejaarsuitkering;
· Onderdeel van het team en mogelijkheid tot deelname aan teamactiviteiten en uitjes;
· Een werkplek waarin gewerkt wordt op basis van wederzijds vertrouwen.

Ben je nieuwsgierig? Stuur dan je CV en motivatie naar Gre Stavenuiter: hr@fedra.nl vóór 15 juni a.s. en wie weet zien we jou voor een kennismaking en rondleiding.