De Lunetten

Basisschool de Lunetten in Heemskerk: een school in beweging! Dit geldt zowel voor de ontwikkeling van de leerlingen en het onderwijs als voor beweging in de letterlijke zin. Wij besteden hier binnen én buiten de gymlessen veel aandacht aan.
Wij zijn een grote basisschool met 20 groepen op de grens van Beverwijk en Heemskerk. Samen werken en samen leren vormen de basis van ons onderwijs. Onze school biedt een veilige omgeving waarin het welbevinden van de kinderen centraal staat. Vanuit bovengenoemde voorwaarden kunnen onze leerlingen het beste tot leren komen
De Lunetten is een school van Stichting Fedra, die voor elf basisscholen in Heemskerk, Beverwijk, Velserbroek en Wijk aan Zee onderwijs aanbiedt op prachtige scholen.

Wie zoeken wij?

Een leerkracht 

voor de bovenbouw 

Voor 3 dagen per week (0,6 fte)

 

Je verzorgt drie dagen per week lessen. Je bent een teamplayer die samen met collega’s zelfstandig werkt aan onderwijsontwikkelingen. Je hebt affiniteit met kinderen in de bovenbouw.
Ons team is gemotiveerd, leergierig en onderzoekend. Samenwerken vinden wij belangrijk. Ben jij de leerkracht die onderdeel wil uitmaken van ons mooie team, dan ben je op De Lunetten van harte welkom!

Ben je enthousiast?
Pas jij in bovenstaand profiel en wil je vol energie binnenkort starten op onze school? Dan ben jij de leerkracht die wij zoeken! Maak onze leerlingen én ons blij en verstuur snel je CV met motivatiebrief naar: hr@fedra.nl vóór 25 oktober 2021.
Meer informatie kun je opvragen bij Marion van der Helm of Annemiek van Leeuwen (directie Lunetten) tel: 0251 231684.
Informatie over de school vind je op: www.kbslunetten.nl