Panta Rhei

Panta Rhei is dé school voor ontwikkelingsgericht onderwijs in Beverwijk. Een fijne school met leuke kinderen, waar de beste leerkrachten elke dag goed onderwijs verzorgen. Goed onderwijs is voor ons vanzelfsprekend. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen steeds meer eigenaar worden van hun eigen leerproces. Daarom worden de thema’s in samenspraak met de leerlingen vormgegeven en hebben alle leerlingen een portfolio waarmee ze hun ontwikkeling in beeld brengen.
Panta Rhei is een school van Stichting Fedra, die voor elf basisscholen in Heemskerk, Beverwijk, Velserbroek en Wijk aan Zee onderwijs aanbiedt op prachtige scholen.

Wie zoeken wij?
Voor onze school zoeken wij vrolijke, ambitieuze leerkrachten die enthousiast worden van ontwikkelingsgericht onderwijs. Ons team is gemotiveerd, leergierig en onderzoekend. Samenwerken vinden wij belangrijk. Ben jij de leerkracht die onderdeel wil uitmaken van ons mooie team, dan ben je op Panta Rhei van harte welkom!

Wij hebben i.v.m. langdurige verloven ruimte voor:

• Een leerkracht voor groep 6 (0,4 fte) vanaf december 2021;
• Een leerkracht voor groep 4 (0,4 fte) m.i.v. februari 2022;
• Een leerkracht voor groep 3 (0,6 fte) m.i.v. februari 2022;
• Een leerkracht voor een nieuw te starten instroomgroep (1,0 fte) vanaf februari 2022.

Voor alle vacatures geldt dat je ook na terugkeer van onze teamleden bij ons kunt blijven werken.

Ben je enthousiast?
Pas jij in bovenstaand profiel en wil je vol energie binnenkort voor drie tot vijf dagen starten op onze school? Dan ben jij de leerkracht die wij zoeken! Maak onze leerlingen én ons blij en verstuur snel je CV met motivatiebrief naar: hr@fedra.nl vóór 25 oktober 2021.

Meer informatie kun je opvragen bij Francis van Dijk of Natasja Peters (directie Panta Rhei) tel: 0251 233977. Meer informatie over de school vind je op www.depantarhei.nl.