Vacature leerkracht onderbouw

groep 1- 2, per 1 augustus of in overleg voor 2 dagen per week.

Basisschool De Lunetten
KBS De Lunetten in Heemskerk: een school in beweging! Een grote basisschool met ongeveer 500 leerlingen in 20 groepen op de grens van Beverwijk en Heemskerk. Onze school biedt een veilige omgeving waarin het welbevinden van de kinderen centraal staat. Een school waar samen werken en samen leren een basis van ons onderwijs is. 

Begin 2023 zijn we gestart met het teamgerichter organiseren van ons onderwijs. Een team van leerkrachten en ondersteuners verzorgt het onderwijs per twee leerjaren.

Wat ga je doen?
Als leerkracht bij De Lunetten verzorg je 2 dagen in de week lessen voor groep 1-2. Jij legt met je collega's van de onderbouwgroepen voor de kleuters de basis voor hun basisschooltijd! Samen stemmen jullie het programma af, bereiden de lessen voor en de maken we de planning. Daarnaast is er de mogelijkheid tot een vorm van specialisatie en een bijdrage in het beleid schoolbreed.  

Je bent een leerkracht die graag samenwerkt en verbinding zoekt. Uiteraard heb je een onderwijsbevoegdheid voor het primair onderwijs. Het is een pré als je een specialisatie hebt in Het Jonge Kind. In de onderbouw zit de uitdaging waar je naar op zoek bent. 

Ons team is gemotiveerd, leergierig en onderzoekend. Samenwerken vinden wij belangrijk. Ben jij de leerkracht die onderdeel wil uitmaken van ons mooie team, dan ben je op de Lunetten van harte welkom!

Wat bieden wij jou?

Een goed salaris (inschaling LB/LC afhankelijk van ervaring) en veel vrijheid om je werk zelf in te kunnen richten;

Een veelzijdige en dynamische baan in een mooie werkomgeving voor drie tot vijf dagen per week, dit kunnen we onderling afstemmen;

Je maakt onderdeel uit van een gemotiveerd en leergierig team, dat graag wil samenwerken;

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden o.a. een eindejaarsuitkering van 8,33% en Fit & Flexibel waarin je jaarlijks tot € 350,- naar keuze uit verschillende pakketten kunt besteden zoals sport, kunst & cultuur, ontspanning, kinderopvang en/of muziek;

Je krijgt de ruimte om te groeien en wij staan open voor jouw inbreng.

Kortom, wij bieden je een werkplek waarin jouw werk gewaardeerd wordt!

 

Solliciteren of meer weten?

Pas jij in bovenstaand profiel en wil je vol energie binnenkort voor 2 dagen starten op onze school? Dan ben jij de leerkracht die wij zoeken! Maak onze leerlingen en ons blij en verstuur snel je cv met motivatiebrief naar: hr@fedra.nl

Meer informatie kun je opvragen bij Cees van der Bie, directie Lunetten tel: 0251-231684  

Informatie over de school vind je op: www.kbslunetten.nl