Kennis vermenigvuldigen door te delen

Fedra barst van de mensen met bijzondere talenten. Helaas blijven die vaak onzichtbaar voor collega’s, zeker van andere scholen. Nu niet meer. Binnen de Talentenbank kunnen eigen Fedra-personeelsleden lezingen en presentaties houden, om hun specialisaties te delen.

Dit zijn de spelregels:

  1. Geïnteresseerden vullen een formulier in, waarin zij hun presentatie wervend beschrijven.
  2. Wanneer het voorstel akkoord wordt bevonden, wordt het geplaatst in de Talentenbank.
  3. Collega’s kunnen hun interesse tonen door op de like-button te klikken. Dit betekent dat zij de presentatie graag willen bijwonen.
  4. Bij tien likes wordt de presentatie in de vergaderzaal van Fedra gegeven.
  5. Vanaf vijftien likes verhuizen we naar de vergaderzaal van het SROB.
  6. Bij meer dan vijftig likes worden er meerdere bijeenkomsten georganiseerd.

Publiek

Via de link kun je het aanbod inzien.

btn-aanbod-talenten

Klik op de like-button om je interesse kenbaar te maken. Je ontvangt een uitnodiging via de mail, zodra de datum van de presentatie bekend is.

Talent aanmelden

In de talentenbank dagen we je uit om anderen te laten zien en weten waar jij goed in bent. Heb je een geweldige oplossing gevonden voor iets in het dagelijks werk in de klas, kun je bevlogen vertellen over een onderwerp dat ook voor anderen boeiend kan zijn, heb je een vernieuwend idee waarvoor je het draagvlak wil toetsen? Kom en deel het met ons. Je collega's Jan Schotman (Meervoudige intelligentie in begrijpend lezen) en Barry Redeker (Sekseverschillen en groepsdynamiek) gingen je voor.

Via de link kun je jouw presentatie aanmelden.

Presentatie aanmelden

De presentaties worden altijd gegeven op een woensdagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur. De vergaderzalen zijn te vinden in het kantoor van Fedra, Antillenstraat 21, 1944 XA Beverwijk.