Vertrouwenspersonen intern

De interne vertrouwenspersonen zijn personen bij wie ouders met vertrouwelijke zaken en problemen met betrekking tot de school terecht kunnen, als zij deze (nog) niet kunnen of willen aankaarten bij de leerkracht of directie. De vertrouwenspersoon geeft ondersteuning en begeleiding aan de ouder(s) met een probleem of klacht. De vertrouwenspersonen garanderen vertrouwelijkheid, maar hebben een meldplicht als er strafbare feiten aan het licht komen. De interne vertrouwenspersonen van Stichting Fedra zijn te bereiken via de mail:
Mevr. G. Rigtering: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dhr. A. Wagenaar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vertrouwenspersoon extern

De GGD Midden-Kennemerland afdeling Jeugdgezondheidszorg (JGZ) biedt ondersteuning als er op school sprake is van seksuele intimidatie, agressie of discriminatie. Dit betreft niet alleen ervaringen van leerlingen, maar ook ervaringen van leerkrachten en andere personeelsleden van de school. Deze externe vertrouwenspersoon - een jeugdarts (niet van de eigen school) - begeleidt en ondersteunt slachtoffers. Het is de taak van de vertrouwenspersoon om door bemiddeling een oplossing voor een klacht te bereiken. De vertrouwenspersoon van de GGD werkt volgens vastgestelde procedures. De externe contactpersoon is bereikbaar via telefoonnummer 0900 0400682.

Go To Top