Op koers naar gezamenlijke groei

Het onderwijs op De Westbroek is zo georganiseerd dat de leerlingen lesstof aangeboden krijgen die past bij hun ontwikkelingsniveau. Ieder kind is uniek. Leerkrachten richten zich naar de verschillen in aanleg en tempo binnen hun groep.

Het team van De Westbroek hecht veel waarde aan zelfstandigheid. Vanaf groep 2 worden de leerlingen hierin begeleid en gestimuleerd. Het zelfvertrouwen van kinderen groeit als zij zelf een oplossing vinden voor een probleem en zelf dingen ontdekken. De kinderen werken veel samen en helpen elkaar. De leerkracht creĆ«ert met deze werkvorm ruimte om extra of herhaalde instructie te geven aan leerlingen die dit nodig hebben.

De christelijke identiteit is tastbaar in de positieve sfeer op school, de zorg voor elkaar, de bijbelverhalen en vieringen. Volwassenen, zowel leerkrachten als ouders, zijn een voorbeeld voor de kinderen die aan hun zorgen zijn toevertrouwd. De naam van de school staat symbool voor ontwikkeling en toekomstgericht zijn, en past binnen de botenbuurt waar het schoolgebouw staat.

Google maps

Contact

Adres:

Platbodem 201
1991 NN Velserbroek

Contactgegevens:

023 5374664
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.dewestbroek.nl

Go To Top