Fedra zoekt vakmensen

Fedra zoekt onderwijsprofessionals die hun vak verstaan. Leerkrachten en onderwijsassistenten die houden van het onderwijs en de ambitie hebben om dat onderwijs – en zichzelf – te blijven ontwikkelen.

Jouw opdracht

Onze scholen staan voor uitstekend, toekomstbestendig onderwijs. Dat is niet per definitie het meest vernieuwende onderwijs. Wij hechten aan evidentie. Impulsieve experimenten, daar zijn wij niet zo van. Wij verdiepen ons eerst; in de wetenschap en in ervaringen van anderen. Maar zijn we eenmaal overtuigd, dan gaan we er samen echt voor. En we zetten door.
Onze medewerkers blijven het onderwijs continu ontwikkelen. Die opdracht heeft elke Fedra-school. Werk je bij ons, dan geldt die opdracht ook voor jou! Een gemakkelijke opdracht is het niet. Om die te realiseren hebben we vakmensen nodig. Gedreven professionals die houden van hun vak. Onderzoekende leerkrachten die zichzelf en het onderwijs willen ontwikkelen. Initiatiefrijke teamspelers die zich hiervoor samen met hun collega’s willen inzetten.

Ruimte en tijd voor je vak

Om bij te dragen aan onderwijsontwikkeling krijg je bij Fedra alle kansen. Wij snappen je liefde voor het vak en geven je ruimte en tijd om juist daarmee bezig te zijn. Bijvoorbeeld door jou het werk dat niet echt bij je vak past, uit handen te nemen. Of door je extra uren te geven, zodat je buiten de klas aan echte ontwikkeling toekomt.

Jouw persoonlijke groei

Houd je van je vak, dan wil je er telkens beter in worden. Dat snappen we. En dat stimuleren we. Jouw persoonlijke groei is ons gezamenlijke doel. Want zonder jouw groei halen wij samen onze ambities niet. Dus we zien je, we horen je, we begrijpen je. Vertel ons wat jij nodig hebt. Dan kunnen wij jou helpen het beste uit jezelf en uit het onderwijs te halen. Onze verwachtingen zijn hoog. Het is mooi als jij die weet te overtreffen. Wij geloven in groei, vieren successen en belonen resultaten. ‘Het kan niet’ zul je ons niet zo snel horen zeggen.

We ontmoeten je graag

Ben jij een echte vakvrouw of vakman en deel jij onze ambitie van uitstekend, toekomstbestendig onderwijs? Ga dan aan de slag op een Fedra-school. We ontmoeten je graag.

Wil je eerst vrijblijvend kennismaken?

Binnenkort organiseren we weer een kennismakingsbijeenkomst speciaal voor jou. Deze bijeenkomst vindt plaats op een van onze scholen. Je kunt sfeer proeven, kennismaken met onze mensen en scholen en informatie krijgen over de mogelijkheden binnen Fedra. Voor je aanmelding kun je hier het formulier invullen. Je hoeft hier natuurlijk niet op te wachten. Voor een kennismaking kun je ook altijd contact met ons opnemen via het contactformulier. Zien we je gauw?

Heb je een vraag?

Neem dan gerust contact op. Je kunt ons direct bellen of het contactformulier invullen. We doen ons best om binnen één werkdag te reageren.

Ben je overtuigd?

Solliciteer dan direct. Op een van onze specifieke vacatures of met een open sollicitatie. Wij kijken ernaar uit!

Go To Top