De Plataan

Basisschool De Plataan in Velsen-Noord is een moderne en professionele basisschool in Velsen-Noord. Een bijzondere school, want onze leerlingen komen uit verschillende culturen. De school is eigenlijk een kleine samenleving, waarin we kinderen voorbereiden op de grote samenleving. Op de Plataan leren we ze om volwaardig en sterk in die samenleving te staan. We bieden een veilige leeromgeving waar kinderen graag naar toe komen om te leren. De komende jaren zullen we in ons onderwijs het ‘Anders Organiseren’ vormgeven, met als doel het onderwijs nóg beter te laten aansluiten bij de onderwijsbehoeften van de leerlingen.

De Plataan telt 17 groepen, ca. 380 leerlingen en bijna 50 personeelsleden. Het team bestaat uit leerkrachten, onderwijsassistenten en leerkrachtondersteuners. Het team wordt ondersteund en aangestuurd door de directie. Directie en zorgcoördinator vormen samen het pedagogisch team en de dagelijkse ondersteuning wordt verzorgd door het ‘OOP’; Een team bestaande uit de zorgcoördinator en twee directeuren, de conciërge en de secretaresse.

Onze secretaresse gaat met pensioen. Daarom zijn wij op zoek naar:

Senior Secretaresse

0,8 fte (32 uur), verdeeld over 4 of 5 dagen per week
per direct (uiterlijk per 1 november a.s.)

Wie zoeken wij 
Je maakt deel uit van een groot team en werkt het meest samen met de twee directeuren, zorgcoördinator en conciërge. 
 Je bent goed in secretarieel werk en bent flexibel in het beheren van (onderwijs)systemen, zoals het leerling-en- administratiepakket (ParnasSys), onze website, ouderapp en planningen in Microsoft Office.
 Je bent, samen met de conciërge, eerste aanspreekpunt aan de telefoon en bezoekers van de school. Je bent als zodanig ambassadeur van De Plataan.

 Je bent communicatief sterk, en kunt je aanpassen aan iedere gesprekspartner; collega’s, ouders, samenwerkingspartners in-en-om de school, leveranciers.

Wat bieden wij

 Je bent senior secretaresse in salarisschool OOP-6
 Je krijgt enthousiaste en betrokken collega’s binnen een professionele werkomgeving 
 Jouw eigen werkplek biedt alle faciliteiten die je nodig hebt voor jouw werkzaamheden
 Een bruisende werkomgeving in het onderwijs

Meer informatie over De Plataan:

https://www.deplataanvelsen.nl

Stichting Fedra
De Plataan is een van de elf scholen van Stichting Fedra. Ons motto luidt: ‘Aandacht voor ontwikkeling, aandacht voor jou’. Op onze scholen kunnen leerlingen zich in een veilige, groepsgerichte setting ontwikkelen, op grond van een door de leerkrachten ontworpen passend onderwijsaanbod. In een periode van acht jaar wordt een fundament gelegd waarmee de leerlingen, met zelfvertrouwen, verder kunnen in het onderwijs en in hun sociale leven. 

Solliciteren op deze vacature

Ben jij de collega die we zoeken? Dan zien we jouw cv en motivatiebrief graag verschijnen. Solliciteer door jouw cv met motivatiebrief te mailen naar: hr@fedra.nl