De Vrijheit

De Vrijheit is een kleine basisschool in Wijk aan Zee. Wij zetten ons in voor eigentijds basisonderwijs voor ieder kind en willen dat onze leerlingen zich in een veilige en inspirerende omgeving optimaal kunnen ontwikkelen. Wij geven de kinderen een stevige basis mee, met aandacht voor de basisvakken en voor persoonlijke ontwikkeling. Wij bieden een (onderwijs)aanbod waarmee ze vol vertrouwen verder kunnen in hun leven. Wij werken vanuit basisgroepen (veelal gecombineerde groepen). Waar het kan en zinvol is, organiseren we flexibel.

Wij zoeken per 1 augustus 2022

Een leerkracht
voor de midden-/bovenbouw
 1,0 fte (deeltijd is bespreekbaar)

 
Een leerkracht
voor de onderbouw 
0,6 fte (voor 3 dagen per week, meer fte is bespreekbaar)
werkdagen in overleg

 

Wie zoeken wij?
Ben jij iemand met een flexibele en reflectieve houding, die graag samenwerkt in een klein professioneel team en heb je affiniteit met onderzoekend leren en thematisch werken? dan ben je bij De Vrijheit van harte welkom!

Wij bieden

* een uitdagende baan met veel werkplezier;
* een professionele school die volop in beweging is;
* een klein en enthousiast team, dat nauw samenwerkt;
* volop mogelijkheden voor je eigen ontwikkeling en inbreng;
* een inspirerende werkomgeving. 

Stichting Fedra
De Vrijheit is een van de elf scholen van Stichting Fedra. Ons motto luidt: ‘Aandacht voor ontwikkeling, aandacht voor jou’. Op onze scholen kunnen leerlingen zich in een veilige, groepsgerichte setting ontwikkelen, op grond van een door de leerkrachten ontworpen passend onderwijsaanbod. In een periode van acht jaar wordt een fundament gelegd waarmee de leerlingen, met zelfvertrouwen, verder kunnen in het onderwijs en in hun sociale leven.

Solliciteren op deze vacature
Pas jij in bovenstaand profiel en wil je vol energie binnenkort starten op onze school? Dan ben jij de leerkracht die wij zoeken! Maak onze leerlingen én ons blij en verstuur snel je cv met motivatiebrief naar: hr@fedra.nl, uiterlijk vóór 10 april a.s
.

Informatie
Meer informatie over De Vrijheit vind je op: www.devrijheit.nl of neem contact op met de directeur, mevrouw Rouwendaal, telefoonnummer 0251 374443.