Mentoren 

Voor de leerkrachten die als mentor een student (gaan) begeleiden, is er een mentorentraining op 26 oktober 2016.

Tijdens deze bijeenkomst lichten de schoolopleiders toe wat je in de verschillende leerjaren van een student mag verwachten en krijgt de relatie tussen de mentor, de Pabo en de schoolopleider aandacht. Verder is er gelegenheid om met je collega mentoren ervaringen uit te wisselen.

De bijeenkomst wordt gehouden in de grote zaal van het ROB, op het kantoor van Fedra, van 15.00-17.00 uur.

Studenten

Jaarlijks is er een groot aantal stageplaatsen op de scholen beschikbaar, in alle leerjaren. Je kunt voor een plaats in aanmerking komen via de schoolopleiders of via je contactpersoon bij Inholland Haarlem.

LIO

Ieder jaar heeft Fedra twaalf betaalde stageplaatsen voor LIO's. Veel LIO studenten vinden na het halen van hun diploma een baan bij Fedra. Om in aanmerking te komen voor een betaalde LIO-plaats, neem je contact op met (een van) de schoolopleiders.

Schoolopleiders

In samenwerking met Inholland Haarlem begeleiden leerkrachten van Fedra-scholen stagiaires en Leraren in Opleiding (LIO). De coördinatie hiervan ligt in handen van twee schoolopleiders.

Marijke Lamers; zij is te bereiken via de mail: m.lamersDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Tanja Hollenberg; zij is te bereiken via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Schoolopleiders zijn de schakel tussen de Pabo en de scholen van Fedra. Zij zijn, binnen het bestuur, verantwoordelijk voor de beoordeling van de studenten en onderhouden daartoe intensief contact met de mentoren.