Vanuit veilig nest sterk en zelfstandig de wereld in

De Zeearend is een school voor speciaal basisonderwijs. Op deze school wordt basisonderwijs gegeven op een intensieve manier met veel extra zorg voor de leerlingen. Kinderen bij wie de ontwikkeling anders verloopt, of kinderen die in hun ontwikkeling worden bedreigd, vinden op De Zeearend een goede plek. Door hun specifieke onderwijsbehoeften is een reguliere basisschool minder geschikt voor hen.

Het team van De Zeearend kijkt positief naar kinderen. Kinderen willen graag leren. Zij willen zich ontwikkelen, zelfstandig worden, een goede relatie met anderen hebben en zich gewaardeerd voelen.  De sociaal-emotionele ontwikkeling van de leerlingen staat centraal. Als het goed gaat met de kinderen kunnen zij tot leren komen. Het onderwijs wordt gegeven in kleine groepen, met ervaren personeelsleden, die ondersteund worden door verschillende specialisten.

Net zoals de echte Zeearend dit doet voor haar jongen, biedt de school De Zeearend de leerlingen het veilige nest waarin zij zich kunnen ontwikkelen tot sterke en zelfstandige mensen.

Google maps

Contact

Adres:

De Dalen 1
1945 NC Beverwijk

Contactgegevens:

0251 256070
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.dezeearend.nl

Go To Top