Werk je bij Fedra, dan moet je de ambitie hebben om het elke dag weer een beetje beter te doen. Dat geldt voor het onderwijs dat je samen met je collega’s biedt, en dat geldt voor jouw persoonlijke inzet. We stimuleren en faciliteren je om te groeien en het beste uit jezelf te halen. Je krijgt alle ruimte om te ontdekken en te ontwikkelen. Het is aan jou om die ruimte te benutten. Onze verwachtingen zijn hoog en we moedigen je aan om die te overtreffen.

Ontwikkeling begint bij jou

Zonder jouw ontwikkeling, ontwikkelen wij het onderwijs niet. We zien je, horen je, begrijpen je. Werk je bij Fedra, dan vragen we je ook regelmatig wat je nodig hebt. Vertel het ons. Dan kunnen wij jou helpen het beste uit jezelf te halen. Wij geloven in groei, vieren successen en belonen resultaten. 

Uitgebreide mogelijkheden voor professionalisering

Heb je een specifieke vraag op het gebied van je loopbaan of professionalisering, dan doen we altijd ons best om daar een passend antwoord op te geven. De mogelijkheden binnen de Fedra Academie zijn heel breed. Een greep uit het aanbod:

Fedra Leernetwerken: Leren van en met elkaar >>

Binnen Fedra leren wij van elkaar in leernetwerken: groepen personeelsleden die op basis van hun functie of interesse samen optrekken rondom een bepaald thema.

Fedra Masters: verdiepen en verbreden >>

Als personeelsleden een verdiepende opleiding willen volgen op het eigen vakgebied of een opleiding om door te kunnen stromen naar een andere functie en er geen subsidie beschikbaar is, dan zoeken wij mee naar mogelijkheden om ambities te realiseren en vergoeden wij tijd en/of kosten.

Fedra in company: teamscholing >>

Iedere school heeft een scholingsprogramma waarin teamscholing is opgenomen, die aansluit bij de doelen van het schoolplan en ruimte biedt voor individuele scholingswensen.

Fedra Vaardig: voor beginnende leerkrachten >>

Beginnende leerkrachten bieden wij intensieve individuele begeleiding in de eigen school en een tweejarig bovenschools programma: Fedra Vaardig.

Studenten en zij-instromers

Voor studenten en zij-instromers zijn er speciale mogelijkheden. Je leest er meer over op de pagina’s voor studenten en zij-instromers.

Ben je enthousiast?

Ben jij een echte vakvrouw of vakman met ambitie om jezelf én het onderwijs te ontwikkelen? Ga dan aan de slag op een Fedra-school. Solliciteer direct op een van onze specifieke vacatures of stuur ons een open sollicitatie. Wij kijken ernaar uit!

Wil je eerst vrijblijvend kennismaken?

Binnenkort organiseren we weer een kennismakingsbijeenkomst speciaal voor jou. De bijeenkomst vindt plaats op een van onze basisscholen. Tijdens deze avond kun je sfeer proeven, kennismaken met onze mensen en scholen en informatie krijgen over de mogelijkheden. Om je aan te melden, kun je hier het formulier invullen. Je hoeft hier natuurlijk niet op te wachten. Voor een kennismaking kun je ook altijd contact met ons opnemen via het contactformulier. Zien we je gauw?

Heb je een vraag?

Neem dan gerust contact op. Je kunt ons direct bellen of het contactformulier invullen. We doen ons best om binnen één werkdag te reageren.

Go To Top