Fedra is regelmatig op zoek naar onderwijsprofessionals die hun vak verstaan. Leerkrachten en onderwijsassistenten die houden van het onderwijs en de ambitie hebben om dat onderwijs – en zichzelf – te blijven ontwikkelen. Ben jij een echte vakvrouw of vakman en deel jij deze ambitie? Laat ons weten wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Als we je goed (leren) kennen, is het voor ons én voor jouzelf gemakkelijker om een goede match te maken tussen jou en school. Na je sollicitatie nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je eerst vrijblijvend kennismaken?

Op 21 mei 2019, van 17.00 tot 19.00 uur organiseren we een kennismakingsavond speciaal voor jou. De avond vindt plaats op een van onze scholen, De Ark in Heemskerk. Tijdens deze informele avond kun je sfeer proeven, kennismaken met onze mensen en scholen en informatie krijgen over de mogelijkheden. Zien we je dan? Je kunt je hier aanmelden.

Heb je een vraag?

Neem dan gerust contact op. Je kunt ons direct bellen of het contactformulier invullen. We doen ons best om binnen één werkdag te reageren.

Solliciteer

Typ hier uw voornaam.

Typ hier uw achternaam.

Ongeldig e-mailadres.

Typ hier je telefoonnummer.

Kies hier uw functie.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Privacy statement
Wij hechten grote waarde aan je privacy en gaan dan ook heel zorgvuldig om met jouw gegevens. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie.
U heeft nog geen akkoord gegeven!

Go To Top