Fedra is regelmatig op zoek naar onderwijsprofessionals die hun vak verstaan. Naar leerkrachten en onderwijsassistenten die houden van het onderwijs en de ambitie hebben om dat onderwijs – en zichzelf – te blijven ontwikkelen. Ben jij een echte vakvrouw of vakman en deel jij deze ambitie? Laat ons weten wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Als we je goed (leren) kennen, is het voor ons én voor jou gemakkelijker om een goede match te maken tussen jou en school. Na je sollicitatie nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je eerst vrijblijvend kennismaken?

Binnenkort organiseren we weer een kennismakingsavond speciaal voor jou. Deze avond vindt plaats op een van onze basisscholen. Tijdens deze avond kun je sfeer proeven, kennismaken met onze mensen en scholen en informatie krijgen over de mogelijkheden. Om je aan te melden voor de kennismakingsavond, kun je hier het formulier invullen. Je hoeft hier natuurlijk niet op te wachten. Voor een kennismaking kun je ook altijd contact met ons opnemen via het contactformulier. Zien we je gauw?

Heb je een vraag?

Neem dan gerust contact op. Je kunt ons direct bellen of het contactformulier invullen. We doen ons best om binnen één werkdag te reageren.

Solliciteer

Typ hier uw voornaam.

Typ hier uw achternaam.

Ongeldig e-mailadres.

Typ hier je telefoonnummer.

Kies hier uw functie.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Privacy statement
Wij hechten grote waarde aan je privacy en gaan dan ook heel zorgvuldig om met jouw gegevens. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie.
U heeft nog geen akkoord gegeven!

Go To Top