Volg jij een opleiding aan de pabo? Wij hebben uitgebreide, uitstekende mogelijkheden voor jou om het vak van leerkracht in de praktijk te leren. Het opleiden van toekomstige leerkrachten zien we als een belangrijke verantwoordelijkheid. Vanuit deze verantwoordelijkheid werken wij intensief samen met Inholland, de pabo in Haarlem. Jaarlijks begeleiden mentoren in onze scholen 60 studenten en Leraren in Opleiding (LIO's). Veel van de studenten die bij ons stage lopen, vinden na hun opleiding bij ons een baan.

Uitstekende begeleiding

Twee schoolopleiders zijn de spil in de samenwerking. Zij onderhouden de contacten met de pabo en de praktijkbegeleiders (mentoren). Zij hebben contact met de studenten over de voortgang van hun studie en beoordelen hen aan het eind van de stageperiode. De schoolopleiders hebben een speciale opleiding gevolgd voor deze taak. De praktijkbegeleiders krijgen jaarlijks een actualiteitencollege, zodat zij op de hoogte zijn van ontwikkelingen binnen de opleiding.

Meld je aan

Pabostudenten van Inholland in hun 1e, 2e en 3e jaar kunnen zich aanmelden voor een stage via het Praktijkplein. Zit je op een andere pabo? Gebruik dan het formulier op deze pagina. Dit formulier gebruik je ook voor LIO-stages en afstudeerstages. Leerlingen van een mbo-opleiding kunnen zich rechtstreeks bij een van onze scholen melden voor een stageplaats.

Heb je een vraag?

Neem dan gerust contact op. Je kunt ons direct bellen of het contactformulier invullen. We doen ons best om binnen één werkdag te reageren.

Stel een vraag?

Aanmelden Stages

Typ hier uw voornaam.

Typ hier uw achternaam.

Ongeldig e-mailadres.

Vul hier uw telefoonnummer is.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Go To Top