Bethelschool

De Bethelschool staat al ruim 100 jaar in de Bomenbuurt in Beverwijk: een echte buurtschool met goed onderwijs waar het kind gezien wordt. De missie en visie van de Bethelschool: ‘Samen spelen, samen werken, leren leren, leren leven’.

Spelen vinden wij de beste vorm van leren voor jonge kinderen. Spelenderwijs leren ze zichzelf, de omgeving, hun medemensen en de wereld kennen. Wij werken in de groepen 1-3 vanuit thema’s, gekoppeld aan prentenboeken. In de samengestelde groepen 2-3 sluiten we daarnaast aan op de onderwijsbehoeften van de kinderen door spelend te leren: 'samen waar het kan, apart waar het moet'.
Vanaf groep 4 t/m 8 werken we deels ‘groepsdoorbrekend’ aan de basisvaardigheden, waardoor er extra ruimte ontstaat voor de begeleiding van kinderen met specifieke onderwijsbehoeften.
Wetenschap & techniek, programmeren & coderen, sport & bewegen en muziek hebben een vaste plek in ons curriculum.

Wie zoeken wij?

Leerkracht L10 voor 0,4 fte voor groep 1 en 2
per 1 april 2022 of zo mogelijk eerder. 

Het betreft een vervanging van een afwezige leerkracht. Een hogere werktijdfactor is zeker bespreekbaar. In het nieuwe schooljaar 2022-2023 zijn er volop mogelijkheden om te worden ingezet bij onze stichting. 


Ben je enthousiast?

Kun je goed samenwerken, ben je flexibel en ambitieus, dan ben je bij ons van harte welkom!

Wat bieden wij?
• een open, prettige werksfeer;
• een werkomgeving waarin intensief wordt samengewerkt;
• ruimte voor inbreng van eigen expertise en mogelijkheid tot verdere ontwikkeling;
• participatie in werkgroepen, zoals het jonge kind, sport & bewegen, taal & lezen, rekenen & wiskunde, kunst & cultuur en mens & samenleving.

Stichting Fedra
De Bethelschool is een van de elf scholen van Stichting Fedra. Ons motto luidt: ‘Aandacht voor ontwikkeling, aandacht voor jou’. Op onze scholen kunnen leerlingen zich in een veilige, groepsgerichte setting ontwikkelen, op grond van een door de leerkrachten ontworpen passend onderwijsaanbod. In een periode van acht jaar wordt een fundament gelegd waarmee de leerlingen, met zelfvertrouwen, verder kunnen in het onderwijs en in hun sociale leven.

Solliciteren op deze vacature
Pas jij in bovenstaand profiel en wil je vol energie binnenkort starten op onze school? Dan ben jij de leerkracht die wij zoeken! Maak onze leerlingen én ons blij en verstuur snel je CV met motivatiebrief naar: hr@fedra.nl

Meer informatie over de school vind je op: www.bethelschool.nl