Panta Rhei

Panta Rhei is dé school voor ontwikkelingsgericht onderwijs in de regio. Een fijne school in Beverwijk met leuke kinderen, waar de beste leerkrachten elke dag goed onderwijs verzorgen. Goed onderwijs is voor ons vanzelfsprekend. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen steeds meer eigenaar worden van hun eigen leerproces. Daarom worden de thema’s in samenspraak met de leerlingen vormgegeven en hebben alle leerlingen een portfolio waarmee ze hun ontwikkeling in beeld brengen.

Wie zoeken wij?
Voor onze school hebben wij per direct ruimte voor een vriendelijke, opgewekte secretaresse voor 16 tot 20 uur per week. Je werkdagen worden woensdag, donderdag en vrijdag. Samen met onze huidige secretaresse ben je verantwoordelijk voor de administratieve werkzaamheden bij ons op school. Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, vinden wij belangrijk. Je werkt nauwkeurig en kunt goed plannen en organiseren. Je weet goed om te gaan met vertrouwelijke informatie. Uiteraard heb je ruime ervaring met Office 365.

Wij zoeken per direct:

Secretaresse

voor 0,4 tot 0,5 fte per week
(vaste werkdagen en werktijden)

Wat ga je doen?
De secretaresse ondersteunt de directie en zorgcoördinatoren bij uiteenlopende secretariële werkzaamheden. Je kunt hierbij denken aan het beheer van de leerlingen- en personeelsadministratie en het nauwkeurig bijhouden van de financiële administratie. Je bent het visitekaartje van onze school in de contacten met ouders en externe partijen. Om tussen al deze werkzaamheden soepel te kunnen schakelen, is een flexibele en oplossingsgericht houding noodzakelijk.

Ben je enthousiast?
Pas jij in bovenstaand profiel? Dan ben jij de secretaresse die wij zoeken! Maak ons en ons team blij en verstuur snel je CV met motivatiebrief naar: hr@fedra.nl

Reacties ontvangen wij graag voor 10 september a.s.
Meer informatie kun je opvragen bij Francis van Dijk of Natasja Peters (directie Panta Rhei) tel: 0251 233977. Meer informatie over de school vind je op  www.depantarhei.nl.