Vacature onderwijsassistent

0.6 – 1.0 fte / 3 tot 5 werkdagen

Ben jij de enthousiaste en bevlogen onderwijsprofessional met oog voor elk kind in zijn kracht ? Lees dan verder!


De Anjelier
De Anjelier is een katholieke basisschool met ongeveer 400 leerlingen, die zijn verdeeld over 16 groepen. De school is gelegen aan de westrand van de gemeente Beverwijk, in een vrij rustig stadsgedeelte. We werken in een enthousiast team.
De Anjelier wil een school zijn waar ieder kind tot zijn recht komt, vanuit een veilige basis waar we persoonlijke aandacht voor elkaar hebben. Kennis verwerven en persoonlijke ontplooiing gaan hand in hand. Het gaat om de totale ontwikkeling van het kind, van elk kind. De vakken rekenen, taal en lezen vormen de kern van ons onderwijs. Wat ons betreft vormen zij binnen een sociaal veilige omgeving de basis voor elke andere ontwikkeling.

Wat ga je doen?
Als onderwijsassistent bij de Anjelier ondersteun je de leraar bij het begeleiden van leerlingen en het organiseren van activiteiten. Geen dag is het zelfde, zo werk je met kleine groepjes kinderen die extra ondersteuning kunnen gebruiken met rekenen, en zo sta je op het schoolplein als scheidsrechter bij een potje voetbal.
Voor jou is het belangrijk dat elk kind zichzelf mag zijn en gewaardeerd wordt! Je hebt oog voor de individuele behoeften van de leerlingen en weet hen te motiveren en stimuleren en vindt het leuk om kinderen een leuke dag te bezorgen. Het is voor jou een uitdaging om alle kinderen in hun kracht te zetten, zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen.
Je werkt samen in een professioneel en inspirerend team van onderwijsassistenten en leerkrachten, waarin jullie elkaar uitdagen om elke dag voor het beste onderwijs te gaan.

Herken jij jezelf hierin?
Ben jij die enthousiaste onderwijsassistent met een open blik voor goed onderwijs en ben jij altijd op zoek naar verbetering? Dan ben je van harte welkom op onze school. Je bent onderzoekend en hebt oog voor de ontwikkeling van elk individueel kind. Jouw pedagogische vaardigheden staan als een huis! Een gerichte opleiding is een pré.
Samenwerken met je collega’s betekent voor jou: open communiceren, elkaar inspireren en de ruimte vinden om van - en met- elkaar te leren.

Wat bieden wij jou?
• Een goed salaris (inschaling OOP schaal 5 cao Po) en veel vrijheid voor je eigen inbreng en creativiteit;
• Een veelzijdige en dynamische baan in een prettige werkomgeving voor drie tot vijf dagen per week, dit kunnen we onderling afstemmen;
• Je maakt onderdeel uit van een professioneel en enthousiast team op een fijne school;
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering van 8,33% en Fit & Flexibel waarmee je jaarlijks tot € 350,- naar keuze aan verschillende pakketten kunt besteden zoals sport, kunst cultuur, ontspanning, kinderopvang en/of muziek;
• Je krijgt de ruimte om te groeien; wij staan open voor jouw inbreng.

Kortom, wij bieden je een werkplek waar je gewaardeerd wordt!

Solliciteren of meer weten?
Meer informatie over de school kun je lezen op www.anjelier.nl of neem contact op met de directeur van de school, dhr. Ton Minneboo via telefoonnummer 0251 228765.
Pas jij in bovenstaand profiel en wil je binnenkort vol energie starten op onze school? Dan ben jij de onderwijsassistent die wij zoeken! Maak onze leerlingen en ons blij en verstuur snel je cv met motivatiebrief naar: hr@fedra.nl

Reageren kan tot 26 mei 2023, de gesprekken zullen plaats vinden in de week van 12 juni 2023.